Nazomerse barbecue in Schulen

Zalig die heerlijke nazomer! Ideaal weer om nog eens de barbecue boven te halen. Gelukkig heb ik een broer met goede barbecueskills en een gigantische tuin! En ja, daar dronken we natuurlijk wat lekkere Italiaanse wijnen bij. Fijn om wijn te kunnen drinken van een wijnhuis dat je persoonlijk bezocht hebt.

IMG_0312

IMG_0316

IMG_0317

IMG_0319

IMG_0320

IMG_0322

IMG_0327

IMG_0328

IMG_0334

Spijtig genoeg eindigde de avond op een valse noot. De laatste trein van Schulen naar Leuven werd afgeschaft. Daar stonden mijn vriend en ik dus, in het donker op een godverlaten perron in the middle of nowhere. Blijven slapen bij mijn broer was geen optie, want mijn vriend moest deze ochtend (zondag) vroeg het vliegtuig halen. En na die wijntjes wilden we mijn broer en zijn vriendin niet vragen om ons naar Leuven terug te rijden. Taxi gebeld dan maar. Gelukkig moesten we niet al te lang wachten en reed de taxichauffeur aan een stevig tempo. Van de twitter-account van de NMBS vernam ik dat de oorzaak van het verstoorde treinverkeer spoorlopers waren en dat we de taxirit konden terugvorderen via de ombudsdienst. Spijtig genoeg hebben we die taxirit cash betaald en hebben we geen bewijsje gekregen van de chauffeur. Ook niet meer aan gedacht, zo laat op de avond. Enfin ja, so be it.

IMG_0336

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>