Pool Party in Zichem!

Uitgeslapen na de barbecue van gisteren en pas wakker geworden nadat mijn vriend al lang naar de luchthaven vertrokken was voor zijn vroege ochtendvlucht. Mezelf getrakteerd op een porridge en een smoothie van Oats Days Long, die me niet helemaal goed bevallen zijn, want de rest van de dag last gehad van rammelende darmen. Op mijn middagwandeling nog onze vrienden uit Wijgmaal tegen gekomen die met hun buren een bezoek brachten aan Grasse Matinée op het Alfons Smetsplein. Alleen jammer dat het plein er, ondanks de kleurrijke stoeltjes, redelijk doods bij lag.

IMG_0340

IMG_0341

IMG_0342

In de namiddag spoorde ik naar Testelt voor de lang uitgestelde pool party bij onze vrienden. Spijtig genoeg verblijft de papa van onze vriendin momenteel in het ziekenhuis en was onze vriendin om die reden in de namiddag afwezig. Afgaande op wat ze nadien vertelde, ziet het er niet zo goed uit. :-( Een pool party in mineur dus, want zowel onze vriendin als mijn vriend ontbraken. Toch maakten we er het beste van. We zwommen in de prachtige zwemvijver met steur en goudvissen en speelden black stories en exploding kittens. En onze vriendin had op voorhand allerlei hapjes bereid (ondanks het feit dat ik haar op het hart gedrukt had dat ze voor mij niets speciaals moest doen) die we met smaak opsmikkelden.

IMG_0344

De oudste zoon van onze vrienden begint in september aan de unief. OK, hij zit wel een jaar voor op zijn leeftijd, maar help! hoe snel gaat de tijd? Twee keer met mijn ogen geknipperd en daar zit een briljante jongvolwassene. Ik ben er zeker van dat hij dat schitterend zal doen aan de universiteit. Wiskunde is echt helemaal zijn ding!

Tegen het avondmaal (met mijn lievelingseten, tomaat garnaal en ijs met rode vruchten als dessert) vervoegde onze vriendin ons en na een laatste zwempartijtje nam ik afscheid en bracht onze kameraad me terug naar het station van Testelt.

IMG_0359

IMG_0366

IMG_0367

Ondanks de tegenpruttelende darmen toch een mooie dag!

PS: Fotootje van de pralines die ik helaas thuis in de frigo vergeten ben:

IMG_0370

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>