The Great Escape

Zaterdag om vier uur afgesproken met mijn petekindje, zijn broertje en zijn ouders om voor de allereerste keer samen een escape room te doen. Escape rooms zijn duidelijk in de mode, want het was alles behalve evident om een reservatie voor zes personen te pakken te krijgen op een zaterdagnamiddag, maar gelukkig slaagde de mama van mijn petekindje erin om op het nippertje nog een plek te bemachtigen bij The Great Escape aan de Kinepolis.

En zo gingen we met ons zessen aan de slag om het mysterie van de op een filmset verdwenen actrice op te lossen. Ik moet zeggen dat dit één van de betere escape rooms is die ik al gedaan heb. De raadsels werden afgewisseld met doe-proeven waardoor er een zeer evenwichtig spel ontstond, waaraan iedereen van onze groep een steentje kon bijdragen. Echt een plezier om te zien hoe de jongens genoten. En ja, we slaagden erin te ontsnappen, al was de overwinning bitterzoet (om te weten waarom, moet je deze escape room zelf uitspelen).

Na succesvol uit de escape room ontsnapt te zijn, wandelden we naar ons appartement voor een aperitiefje en een gezellige sushimaaltijd. Een topnamiddag/avond!

IMG_2535

IMG_2539

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>