Teamdag met alpaca’s!

Nog een beetje aan het nagenieten van een geweldige teamdag, die tot mijn grote vreugde plaatsvond in Leuven, waardoor mij een potentieel lange treinrit bespaard werd.

We startten de dag bij Alpaka, alwaar we in teams van twee werden opgedeeld en we eerst wat mochten oefenen voordat we onze alpaca’s door een hindernissenparcours moesten leiden. We sloten de voormiddag af met een heuse alpacagility competitie, waarbij punten uitgedeeld werden voor snelheid en het correct afleggen van het parcours. Echt leuk, dat werken met die alpaca’s, en fijn om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigde tijdens het competitiemomentje. Mijn ploegmaat en ik legden het parcours af met alpaca Stan en waren best wel tevreden met onze prestatie. Al onthoud ik vooral dat die alpaca’s toch een eigen willetje hebben. 😉

IMG_4887

IMG_4890

IMG_4933

Een busrit en een fijne wandeling door het zonnige Leuven later, schoven we aan tafel bij De Hoorn. We startten met wat fingerfood (charcuterie, zoete aardappelfrietjes en gefrituurde wijting) en een glaasje bubbels. Ik had als hoofgerecht de sliptongetjes gekozen en die waren zeker lekker, maar de collega’s die de ossobucco hadden waren minder enthousiast over hun gerecht. Jammer, want zoiets blijft hangen, natuurlijk.

IMG_4936

Gefrituurde wijtingreepjes met remouladesaus:
IMG_4938

Zoete aardappelfrietjes met yoghurt, granaatappel, za’atar:
IMG_4940

Assortiment fijne vleeswaren: mortadella, salami, parmaham, coppa:
IMG_4942

Thaise curry met tofu, lotuswortel, paksoi, rijst:
IMG_4944

Ossobucco van kalkoen met dragonsaus, pappardelle, erwten, asperges, snijbiet:
IMG_4945

Sliptong met geroosterde groenten, kalamansi en kruidenpuree:
IMG_4948

Na de middag volgde een rondleiding in de universiteitsbibliotheek en natuurlijk mocht daarbij een beklimming van de toren niet ontbreken. Hoe vaak ik die beklimming ook doe, het uitzicht blijft me altijd bekoren.

IMG_4951

IMG_4956

IMG_4958

IMG_4961

IMG_4963

IMG_4964

IMG_4965

IMG_4966

IMG_4968

IMG_4969

IMG_4971

We sloten de dag af met een glaasje sangría (allez, een karaf) op het terras van de Appel. Genieten in eigen stad!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. haha een hindernissenparcours met alpaca’s. Zalig. Zijn die beesten dan uiteindelijk nog niet voldoende afgetraind dat ze die hindernissen op hun eentje al pakken?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>