Voetschraperwandeling in Herentals

Deze namiddag spoorden mijn vriend en ik naar Herentals voor een bezoek aan zijn ouders. De ouders van mijn vriend doen altijd hun best om iets origineels te vinden om samen te doen. Ditmaal stond er opnieuw een fotozoektocht op het programma, maar nu was het de bedoeling om op zoek te gaan naar sporen van het verleden. En dat mogen jullie letterlijk nemen, want we zochten voetschrapers. Volgens de uitleg in de brochure waren er in Herentals nog meer dan vijftig van deze exemplaren terug te vinden. We waren duidelijk allemaal in goede doen, want het kostte ons weinig moeite om al de voetschrapers van de zoektocht terug te vinden.

Een blik op de diversiteit van de voetschrapers die we onderweg tegen kwamen:

IMG_1175

IMG_1176

IMG_1177

IMG_1178

IMG_1179

IMG_1180

IMG_1182

IMG_1183

IMG_1184

IMG_1185

IMG_1186

IMG_1187

IMG_1188

IMG_1189

IMG_1190

Onze wandeling bleek ook perfect getimed: nadat we onze laatste voetschraper gevonden hadden en terug bij de wagen waren aangekomen, konden we rechtstreeks doorrijden naar Kazuki sushi om onze bestelling op te halen, die netjes op tijd voor ons klaar stond.

De avond was nog zalig zonnig. Ideaal om buiten te genieten van een lekkere portie sushi, vergezeld van een flesje champagne (of twee).

IMG_1193

IMG_1196

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>