Zondagse lunch bij Bite Leuven

Geen betere manier dan een (lichte) kater te verteren dan een hartige lunch. En mijn vriend en ik hadden geluk: toen wij Bite Leuven binnen stapten was er nog net plek voor twee personen aan de hoge tafel bij het raam met zicht op de Tiensestraat. Sowieso een fijne plek om te zitten, want er passeert altijd veel interessant volk in de Tiensestraat.

Doordat het zo druk was (een gezelschap dat gereserveerd had voor zeven personen, was opeens met elf personen komen opdagen), moesten we wat langer op onze lunch wachten. Maar dat deerde niet, met een heerlijk drankje voor onze neus was het wachten behoorlijk aangenaam en met een beetje honger smaakt zo’n toast avocado met zalm dubbel zo lekker. Chapeau voor het sympathieke koppel dat deze zaak runt. Moet hard werken zijn als je maar met twee personen in een populaire zaak staat.

IMG_7814

IMG_7816

IMG_7818

 

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>