Lunchen bij Nosh

Het lijkt erop dat mijn vriend en ik een nieuwe traditie op zondag hebben: voor de derde keer op rij trokken we immers op zondagmiddag de stad in om samen te lunchen. Ditmaal kozen we Nosh uit. Voor ons allebei de eerste kennismaking met deze lunchplek, vooral bekend om de bagels. Mijn vriend ging voor de klassieker der klassiekers: een uitsmijter en ik waagde me aan de portobagel, een bagel met portobello, bospaddenstoelen, cream cheese, gegrilde zaadjes, rucola en parmezaan. Om onze dorst te lessen, bestelden we allebei een smoothie. Beide gerechten waren lekker, al was de bagel net te klein om mijn honger te stillen. Maar geen erg: ik had al lang mijn oog laten vallen op die New York style cheesecake op de kaart. Al moet ik zeggen dat de échte New Yorkse cheesecake toch een maatje groter is.

IMG_7947

IMG_7949

IMG_7950

IMG_7969

IMG_7970

Alweer een fijne plek in Leuven ontdekt!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Aha maar Nosh ken ik dan wel weer, al moet ik toegeven dat het nu alweer eventjes geleden is dat we er geweest zijn. Maar ‘k heb daar nog bagels zitten smikkelen met een slapende baby in draagdoek op mijn buik en maar proberen niet teveel kruimels op dat hoofdje te morsen :p

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>