Sushi en cocktails

Het is een ondertussen al vertrouwd refrein, hier op deze blog, maar ik kan enorm genieten van lekker eten in goed gezelschap! En gelukkig hebben we in Leuven de luxe om uit een ruim aanbod aan culinaire eetgelegenheden te kunnen kiezen. Al was onze keuze ditmaal niet echt spectaculair te noemen. We gingen voor sushi op het terras van de Wabi Sabi. Na een klein misverstand met onze reservatie (enfin ja, misverstand, de reservatie in kwestie was blijkbaar niet genoteerd), konden we na het aperitief toch op het terras plaatsnemen. Als ‘t mooi weer is, moet een mens daarvan genieten, he.

Het was een heel bijzondere dinner date, trouwens. De vriendin die we via Kato leerden kennen, had voor het eerst haar nieuwe vriend meegenomen. Wij hadden hem al een keertje toevallig in preview gezien toen ze nog nét geen koppel waren, maar nu was het dus officieel. Echt een geweldige kerel. Grappig, intelligent én met een grote voorliefde voor sushi. Kortom, de ideale man. 😉 De avond vloog voorbij terwijl we praatten over haar recente reis naar Brazilië en zijn boeiende job. Fijn dat het zo goed klikte.

IMG_7254[1]

Na de Titanic overwonnen te hebben, sloten we de avond af op het gezellige terras van de Gainsbourg (beetje déjà-vu, we zaten zelfs aan hetzelfde wankele tafeltje als de vorige keer (gelukkig sneuvelden er ditmaal geen glazen). Als het ergens goed is, komen we daar graag terug! Ik dronk een Mary from Mexico met tequila, limoen en rozemarijn. Lekker, maar mocht een tikkeltje zuurder zijn, wat mij betreft.

IMG_7255[1]

Rond half twaalf namen we afscheid en keerden we huiswaarts, nog een beetje nagenietend van de prachtige zomerse avond.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>