deBuren hebben oren: Karl Van Deun & Ruben Machtelinckx

Laatste editie van deBuren hebben oren van het seizoen. Jammer genoeg ook de minst geslaagde editie, wat mij betreft. Nochtans ben ik normaal wel een fan van gitaarmuziek, maar dan eerder van de klassieke akoestische gitaar. Deze opvoering vond ik gewoon een beetje saai. Met naar mijn mening te veel special effect loops. Ik kon niet voorkomen dat mijn gedachten afdwaalden en ik mijn iphone ter hand nam om mijn mail te checken. Tja, het kan niet altijd Indonesische heavy metal zijn, he.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>