Net als vorig jaar vierden mijn vriend en ik kerstavond gezellig onder ons tweetjes. Culinair lieten we ons verwennen door restaurant Zappaz die voor deze gelegenheid een heerlijke Jingle box bij mekaar gekookt hadden en voor bijpassende wijntjes gezorgd hadden. Mijn vriend en ik hebben dit jaar bewust niet veel grootse plannen gemaakt voor de kerstvakantie. Doordat we de laatste maanden allebei zo hard gewerkt hebben, kunnen we wel wat tijd gebruiken om op adem te komen en natuurlijk lenen de huidige omstandigheden zich nog altijd niet voor wild feestgedruis.
Maar dat we genoten hebben, moge duidelijk zijn op basis van onderstaande foto’s. Zo fijn al die kleine gerechtjes om te delen!
Foie Cuba Libre:
Secreto nr.7, focaccia , witloof:
Zeeuwse platte oester, maïs, bieslook:
Rillette Schotse zalm, zure room, brioche:
Hamachi, ceviche lavas, venkel:
Krab soepje, butternut, pinda:
Zeebaars, scheermes, mossel, amandel, yuzu:
Hertenfilet, aardappel, hazelnoot, wintergroenten:
Pepernoot, appelsien, melkchocolade, vanille:
Zoetigheden voor bij de thee:
Een heerlijke gastromantische avond! 😉
[…] waren mijn vriend en ik grote fan van de afhaalboxen van Zappaz (lees hier, hier, hier, hier, hier, hier en hier), maar het was van 2016 geleden dat we in het restaurant zelf gegeten hadden. En amai, het […]