Momignies, Oud-Heverlee, Geel en Leuven – 4 november 2023

Helaas, het min of meer aanvaardbare weer van de dag voordien, had plaatsgemaakt voor authentiek Belgisch rotweer. Omdat we om 11 uur al moesten uitchecken, besloten we de handdoek in de ring te gooien en gewoon terug te rijden richting het thuisfront. Mét een tussenstop voor de lunch in Grand Café St. Jean. De laatste keer dat we met ons gezelschap van negen personen rond de tafel zaten. Ongelooflijk hoe snel dat weekend weer voorbij gevlogen was. Ik genoot alvast van mijn roodbaarsfilet met duglérésaus, grijze garnaaltjes en puree. Een mooie afsluiter van een zalig, zij het uitzonderlijk nat en winderig weekend.

IMG_2173

Na de lunch namen we afscheid van onze vrienden en reden we met de drie jongedames naar Geel om hen af te leveren bij hun mama, die ongetwijfeld genoten moet hebben van de stilte en rust in huis. 😉

Alweer fijne herinneringen om te koesteren.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>