Gastrobar Hop

Na mijn aperitiefje in Brussel ter gelegenheid van Saint-Patrick’s Day, haastte ik mij naar Leuven om snel mijn rugzak met werklaptop op mijn appartement af te zetten en vervolgens naar het station van Leuven terug te keren om de onvolprezen Mademoiselle Julie af te halen. Ik was er namelijk tot mijn eigen grote verbazing in geslaagd een tafeltje in Gastrobar Hop te veroveren. Aan de toog dan nog wel! Perfect voor een culinaire date met twee.

Ik was door de Ierse cava al in redelijk goeie stemming aan de avond begonnen en het vervolg werd er alleen maar beter op. Met goed gezelschap, fijne gesprekken, heerlijke en originele gerechtjes en zalig lekkere wijn. Het leven kan mooi zijn.

Bites:

IMG_1010

IPA pannenkoek met escabeche van Zeeuwse mossel en guacamole van pompoen:

IMG_1011

IMG_1013

Prei ‘sushi’ met nori, gember en soja:

IMG_1014

Focaccia met geroosterde radijs, mosterd, pas de rougekaas & oude geuze:

IMG_1015

Vlaswijting met gebakken paksoi, zuurkool kroket en mosterd vinaigrette:

IMG_1017

Eigenzinnige selectie van Belgisch kazen in samenwerking met ambachtelijke kaasmakers en Kaasaffineurs Van Tricht:

IMG_1020

Zoetigheden voor bij de koffie en thee:

IMG_1024

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>