Restodays in ‘t Oud Gasthuys

Toevallig belandde er deze week een uitnodiging voor Restodays in mijn inbox en omdat een mens toch moet eten, ging ik snel eens kijken welke Leuvense restaurants op het lijstje stonden. Zo merkte ik dat de vroegere Improvisio inmiddels omgedoopt is tot ‘t Oud Gasthuys. Mijn laatste bezoek aan de Improvisio dateerde zowaar van 2011, dus ik was wel benieuwd welke nieuwe richting dit restaurant inmiddels had ingeslagen. Dus reserveerde ik een tafeltje voor twee.

De restodays menu was niet honderd procent mijn ding, maar hey, over een prijs van 39 euro voor drie gangen kan een mens niet klagen, he. Bovendien was de bediening erg vriendelijk en waren we onder de indruk van de zeer uitgebreide wijnkaart met een mooi aanbod aan Belgische wijnen. Al was het duidelijk dat het meisje dat ons bediende niets van wijnen kende. 😉 Niet meteen een waw-beleving, maar gewoon een gezellige avond met ons tweetjes. Meer hoeft dat soms echt niet te zijn.

Klassieke carpaccio:

IMG_1047

Ravioli aubergine met truffelsaus:

IMG_1051

Clafoutis krieken:

IMG_1053

Kaasbordje met Belgische kazen en daarbij een glaasje Belgische ijswijn Mr. Apple geserveerd:

IMG_1056

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>