Saint Patrick’s Day met de collega’s!

Gisterenavond wat vroeger gestopt met werken dan gewoonlijk om samen met de collega’s Saint Patrick’s Day te vieren. Ondertussen een fijne jaarlijkse traditie. Naar goede gewoonte trokken we naar Irish Pub O’Reilly’s vlakbij de beurs in Brussel. We waren met een groep van meer dan twintig collega’s, wat een denderend succes is voor een vrijdagavond. We slaagden erin met wat overtuigingskracht diverse tafeltjes en stoelen op het terras te bemachtigen voor onze toch wel omvangrijke groep. Eén van mijn collega’s toverde zowaar een hele hoop groene accessoires uit zijn rugzak, waarvan de diadeem met twee klavertjes vier op steeltjes mij meteen aansprak. Dat groen vormde een mooi contrast met mijn blonde haar. Spijtig genoeg was het personeel van O’Reilly’s lichtelijk onderbemand bij onze aankomst, met een lange wachtrij tot gevolg. Uiteindelijk slaagden we er toch in de drankjes voor onze groep te bemachtigen, maar ons geduld werd op de proef gesteld.  Saint Patrick’s Day vieren zonder drank, dat gaat natuurlijk niet!

Omdat ik ‘s avonds nog een afspraak in Leuven had, kon ik niet zo lang blijven, maar ik genoot alvast van het gezelschap en de toffe babbels. Volgend jaar weer!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>