Lunchbuffet Onder Een Andere Toren

Elke laatste zondag van de maand kan je bij Onder den Toren genieten van een buffet met telkens een ander land als thema. Deze zondag stond Libanon op het programma. Aangezien ik een grote fan ben van de mezze uit de Libanese keuken, was ons tafeltje voor twee snel gereserveerd. En jawel, wat een weelde passeerde er op ons bord: heerlijke hummus, falafelballetjes, couscous, lamsballetjes met fetakaas, merguezworstjes in zoete dadelsaus en heerlijk malse kip. Smullen! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik eigenlijk al geen pap meer kon zeggen toen de zoete baklava als dessert aan ons tafeltje arriveerde. Met veel moeite vond ik nog een gaatje en moest meteen voor de rest van de dag niets meer eten. 😉

IMG_6234

IMG_6235

IMG_6237

Supertof concept! We aten trouwens in interessant gezelschap. 😉

IMG_6228

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>