Klinken op het Oeratoom in de Metropole!

Na wat toch wel een parcours met ups en downs was, konden alle betrokkenen vrijdagavond vrolijk klinken op de succesvolle onthulling van het nieuwe Leuvense stadskunstwerk Oeratoom. Jammer genoeg kon ik niet aanwezig zijn bij het persmoment en de daaropvolgende wandeling langs de verschillende medaillons, maar de gezellige avond met de legendarische spaghetti van de Metropole maakte dat meer dan goed. Ik zal op een later tijdstip (als het weer wat beter is) wel op mijn gemak alle medaillons bijeen zoeken die zich verspreid binnen de Leuvens ring bevinden.

IMG_6220

Ik ben best wel blij met het uiteindelijke resultaat, dat verrassend goed aansluit bij de initiële uitgangspunten zoals die geformuleerd werden door de deelnemers aan de allereerste brainstorm in M en de theorie van Georges Lemaître. Al vrees ik dat dit kunstwerk geen spek naar ieders bek zal zijn. Een heldere toelichting over het kunstwerk is alvast een must, een taak voor het communicatieteam! Kunstenares Félicie d’Estienne d’Orves straalde alvast (verdiend) van trots met een grote ruiker bloemen in haar handen. En ik had heel fijne en inspirerende gesprekken boven mijn dampende kom spaghetti bolognaise met een glaasje wijn daarbij. Blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>