Zappaz ‘Wereldse smaken’ box

Naar goede gewoonte genoten mijn vriend en ik van het uitstekende culinaire aanbod van de Leuvense restaurants. Als er iets is dat ons tot steun was tijdens deze lockdown, dan was het wel het Leuvense take-away aanbod van onze favoriete restaurants. Ik kan me niet voorstellen hoe zwaar voor hen deze periode van sluiting moet zijn en hoop echt dat nu het einde van de lockdown in zicht is. Mijn vriend en ik zullen alleszins ons best doen om hen te blijven ondersteunen en kijken enorm uit naar de heropening van de cafés en restaurants.

Graag laat ik jullie meegenieten van het heerlijke diner dat we dankzij Zappaz op tafel konden toveren.

De aantrekkelijke verpakking mét Spotify playlist:

IMG_6568

IMG_6569

IMG_6571

Asperges op Vlaamse wijze, citroen mousseline:

IMG_6598

Zalm ‘Gravad Lax’, kaviaar explosio, crème cru:

IMG_6602

Zeeuwse platte oester, karnemelk, bieslook, venkel:

IMG_6607

Zeebaars, kokos, mango, papaja:

IMG_6612

Dan Dan Noedels, pinda, lente ui, spinazie:

IMG_6621

Ossobuccu, Tortelinni, Gremolata:

IMG_6627

Tarte Tatin, Appel, Vanille, Karamel:

IMG_6634

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. dat ziet er echt wel supergoed uit. Ik ben nog nooit naar zappaz geraakt…ligt zo heel de andere kant en ik ontzie me dat teveel, maar ‘k zal eens gewoon moeten stappen eh.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>