Heverlee hiking with goofball and friends

Zondag hadden we afgesproken met goofball, haar man en jongste zoon (de oudste was op stap) om samen een coronaveilige wandeling te maken richting Arenbergkasteel en omgeving. Dat er nog her en der een klein beetje sneeuw lag op de campus van Heverlee en in de bossen was een fijne extra. Hebben mijn vriend en ik toch nog wat sneeuw te zien gekregen deze winter!

Beertje vergezelde ons met zijn fietsje, waardoor we uiteindelijk best een stevige wandeling (bijna 20.000 stappen!) maakten langs talrijke bezienswaardigheden in Heverlee. Het deed deugd om een normaal gesprek te kunnen voeren dat niet via een scherm verliep. En de gezonde buitenlucht is altijd een boost voor mijn welbevinden.

IMG_5855

IMG_5860

IMG_5861

IMG_5863

IMG_5864

IMG_5865

IMG_5866

IMG_5867

IMG_5870

IMG_5872

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. dat moeten we vaker herhalen eh. En als het minder modderig is kunnen we toch nog proberen je voorgestelde wandeling te doen (ook als we klok minder in de gaten moeten houden).

    (haha en er komt bij mij nog een blogpost aan met quasi dezelfde foto’s :p)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>