Back in Belgium!

I know, I know, deze blog is de laatste maanden ietwat ongestructureerd en onoverzichtelijk geworden, maar bij deze dus een kort berichtje om te laten weten dat ik vandaag, 2 mei, veilig geland ben in België na een fantastisch verblijf in Cuba. Meer gedetailleerde verslagen volgen hopelijk snel… Nadat ik de reisverslagen van Piemonte en Lugano online gezet heb.

PS: Wat een absoluut rotweer, hier in België. Wij hebben zelfs onze chauffage terug opgezet!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. je hebt sneeuw en je hebt zomer gemist tijdens je reis denk ik.

    Wel chance dat je net klaar bent met je posts over de Korea reis, anders werd het echt wel te ingewikkeld om te volgen 😉

  2. […] Na een vakantie kies ik meestal voor de korte pijn: jetlag negeren, even doorbijten en de dag nadat het vliegtuig geland is, gewoon gaan werken. Een vrijdag blijkt trouwens een ideale dag om terug aan de slag te gaan. Veel collega’s werken niet op vrijdag of werken thuis, dus is het lekker rustig en er is ruimte om een babbeltje te doen met de collega’s die er wel zijn. […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>