Zuid-Korea, the final episodes

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben, dat ik er eindelijk toe gekomen ben al mijn reisverslagen van Zuid-Korea af te werken. Dat heeft me meer dan een half jaar tijd gekost, een persoonlijk record. De tol van mijn geslonken aantal vrije uren zullen we maar denken. Ik maak alvast het goede voornemen om mijn reisverslagen van Cuba iets sneller online te krijgen.

Voor wie het geheel van de reisverslagen wil nalezen, het ik alles samengebracht op één handige pagina.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>