Twee lege stoelen

Kerstdiner bij de schoonfamilie. Traditioneel een familiefeest. Jammer genoeg ontbraken, net als vorig jaar, twee personen op het feest.

Het gebeurt dat er een wonde geslagen wordt. Het lijkt op het eerste zicht oppervlakkig te zijn. Er wordt er een pleister op gedaan, maar die blijft niet plakken. De zalfjes en smeersels helpen niet. De wond begint te etteren en te ontsteken en genezing lijkt verder weg dan ooit. Doodjammer is het, als je een voorheen perfect gelukkig gezin uiteen ziet vallen. De kloof lijkt er in vergelijking met vorig jaar alleen maar groter op geworden. Hopelijk wordt 2010 een jaar van bruggen bouwen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

 1. Siska

  yab,

  het is bij de schoonfamilie. jij weet niet wat er al jaren en jaren ettert en zit te broeden of wat er allemaal precies gebeurd is in het verleden.

  ik merk dat dit je pijn doet maar onthou dit: zorg goed voor uw kinderen, want zij zorgen later voor u….

 2. Siska

  Ik begrijp dat heel goed dat je hier niet wilt zeggen wat er scheelt.
  het is ook mijn bedoeling niet om dat te weten. ik wil enkel zeggen dat het als buitenstaander soms moeilijk is om te weten wat er allemaal fout gelopen is.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>