IJssculpturen

Al jaren spreken mijn vriend en ik erover om naar het ijssculpturenfestival van Brugge te gaan. Door onze drukke agenda’s tijdens de kerstvakantie (jaja, ik zie daar de ironie zelf ook van in) kwam het er echter nooit van. Dit jaar hadden we ons vast voorgenomen te gaan. Lang op voorhand een datum geprikt (30 december), vriendjes gezocht om mee te gaan, fototoestel hoog op de niet-te-vergeten-lijst gezet, we waren er helemaal klaar voor.

En nu is de boel vroegtijdig afgebroken. :-(

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Ai, dat is jammer. Komt daar nog het gerucht bij dat het misschien wel eens de laatste keer was. :-( Toen ik gisteren uit het station kwam, was men bezig met het weghalen van de ijssculputeren. Ik vond het eigenlijk geen aangenaam zicht.

  2. Siska

    Och, wij zijn vorig jaar geweest.

    Het was wel mooi, maar we konden nergens langer dan 10 sec blijven staan omdat het zo druk was. (nadat we eerst 1 u in de rij hadden staan wachten buiten)

    Daarom vond ik het de moeite niet waard.
    veel te commercieel

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>