Oudjaar vieren bij Barba!

Mijn vriend en ik hebben gisteren het Oudjaar uitgewuifd en het Nieuwe Jaar verwelkomd met een culinair hoogstaand menu van Barba. Altijd lekker daar en voor deze bijzondere gelegenheid had de chefkok extra zijn best gedaan om allerlei heerlijkheden op tafel te toveren. Echt oprecht genoten van Oudjaar met ons tweetjes te vieren, ook. Kwestie van wat quality time met elkaar door te brengen alvorens het drukke nieuwe jaar uit de startblokken schiet.

Appetizers:

IMG_9609

IMG_9611

Oester – Groene kruiden – beurre blanc – pompelmoes:

IMG_9612

Gebakken coquille – Ponzu – zeealgen –  aardappel:

IMG_9616

Tataki van tonijn – Mango – kokos – munt:

IMG_9619

Soft shell crab – Courgette – structuren van ajuin:

IMG_9621

Vol-au-vent – Zwezerik – truffel – mousseline:

IMG_9625

Wagyu – Rosti – portobello – sucrine sla – rode wijn saus:

IMG_9628

Rood fruit – Citrus – yoghurt:

IMG_9631

Praliné – Pannenkoek – hazelnoot:

IMG_9633

Thee en koffie als afsluiter:

IMG_9635

Rond half twee nog ven gaan piepen op de Oude Markt, maar op het plein zelf viel er eerlijk gezegd niet veel te beleven en we hadden geen zin om ons in een veel te druk café binnen te wringen. Dus toch maar braaf naar huis gegaan.

IMG_9646

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>