Mijn vriend en ik hebben gisteren het Oudjaar uitgewuifd en het Nieuwe Jaar verwelkomd met een culinair hoogstaand menu van Barba. Altijd lekker daar en voor deze bijzondere gelegenheid had de chefkok extra zijn best gedaan om allerlei heerlijkheden op tafel te toveren. Echt oprecht genoten van Oudjaar met ons tweetjes te vieren, ook. Kwestie van wat quality time met elkaar door te brengen alvorens het drukke nieuwe jaar uit de startblokken schiet.
Appetizers:
Oester – Groene kruiden – beurre blanc – pompelmoes:
Gebakken coquille – Ponzu – zeealgen – aardappel:
Tataki van tonijn – Mango – kokos – munt:
Soft shell crab – Courgette – structuren van ajuin:
Vol-au-vent – Zwezerik – truffel – mousseline:
Wagyu – Rosti – portobello – sucrine sla – rode wijn saus:
Rood fruit – Citrus – yoghurt:
Praliné – Pannenkoek – hazelnoot:
Thee en koffie als afsluiter:
Rond half twee nog ven gaan piepen op de Oude Markt, maar op het plein zelf viel er eerlijk gezegd niet veel te beleven en we hadden geen zin om ons in een veel te druk café binnen te wringen. Dus toch maar braaf naar huis gegaan.
Altijd genieten daar!