Sinatra en Zarza

Gisteren stond er een afspraak met de onvolprezen mademoiselle Julie op het programma. We startten de avond met een heerlijke cocktail bij Sinatra. Het is duidelijk dat deze cocktailbar niet langer meer een goed bewaard geheim is, want het is er tegenwoordig bijzonder druk.

IMG_1570

Na het aperitief begaven we ons naar Zarza. Mijn laatste bezoek aan Zarza was eveneens met Julie, maar nu liet het weer toe om buiten op het mooie terras te dineren. Wat toch een extra dimensie aan de ervaring gaf. De gerechten waren naar goede gewoonte uitstekend, maar het waren de wijnen die me ditmaal verrasten. Paar heel originele wijntjes mogen proeven!

IMG_1571

Appetizers:

IMG_1576

Zalm, groene asperge, lavas:

IMG_1579

IMG_1580

Langoustine & courgette:

IMG_1583

IMG_1584

Rund selectie by Carnivale, dooierzwam, pavé aardappel, gepofte ui:

IMG_1586

Ananas, citrus, pandan:

IMG_1588

En omdat we ditmaal een restaurant vlakbij het station hadden uitgekozen, kwam er ditmaal geen geloop om de trein te halen aan te pas! En wat meer was, ik was net in Leuven station toen mijn vriend arriveerde met de trein uit Zaventem. Kon ik hem meteen verwelkomen in Leuven. Een fijne bijkomstigheid.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>