Kick-off van het nieuwe jaar!

Gisteren hebben mijn collega en ik het nieuwe jaar in stijl in gang gegegeten, gedronken en gedanst. De receptie op het werk was de moeite. Volledig vegetarische hapjes, maar allemaal even lekker en verzorgd. Ik heb mijn best gedaan om met zoveel mogelijk collega’s te babbelen, maar ik vorderde zo traag in de receptieruimte dat er al veel collega’s naar huis waren voordat ik hen gelukkig nieuwjaar kon wensen. Daardoor zijn er ook extreem weinig foto’s van de hapjes, maar geloof me vrij, ze waren lekker.

En het dansfeestje achteraf mocht er ook zijn!

IMG_9386

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>