Een culinair hoogstaand verjaardagsfeestje

Met een beetje vertraging vierde ik gisteren mijn verjaardag met mijn vriend. In de namiddag trokken we de stad in om wat boodschappen te doen en natuurlijk konden we de lokroep van een lekker glaasje wijn aan de toog van Convento Wijnbistro niet weerstaan. En ja, bij zo’n glaasje bubbels horen natuurlijk verse oestertjes. Noblesse oblige! 😉

IMG_7776

‘s Avonds gingen we op hetzelfde elan verder. We genoten met ons tweetjes van de kookkunsten van de chefkok van Taste Leuven en de vriendelijke ontvangst die ons daar telkens weer te beurt valt. Een plek waar je je meteen thuis voelt. En als ik jullie één tip mag geven: bestel kaas in plaats van het dessert. De chefkok komt persoonlijk rond met de kaaskar en je mag van elke kaas een stukje proeven! Amai, wat een genot! En de lekkere wijnen bij elk gerecht maken van een diner bij Taste een totaalbeleving. Echt één van de Leuvense culinaire toppers.

Appetizers:

IMG_7788

Handgepelde grijze garnalen, knolselder, kiwi, nori:

IMG_7790

Hondshaai, pompoen, yuzulak:

IMG_7793

Eendenlever, cevenne ui, gele biet, kriekenbier:

IMG_7797

Wilde zeebaars, eekhoorntjesbrood, macrosporum truffel:

IMG_7801

Wagyu, girolles, paksoi, groene peper:

IMG_7804

De chefkok en de kaaskar:

IMG_7806

Say cheese!

IMG_7810

Zoetigheden voor bij de thee:

IMG_7812

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>