Cocktails en asperges op Paasmaandag!

Een ideaal dagje om te recupereren van onze vierdaagse in Groningen. Na lekker lang uitgeslapen te hebben, trokken mijn vriend en ik in de namiddag Leuvense binnenstad in om te profiteren van het zalige lentezonnetje. Amai, het deed deugd om buiten te komen met blote armen en benen. Dat het maar snel zomer wordt!

We hadden niet echt een plan voor ogen, maar de verleiding van een zonnig terrasje op de Oude Markt met cocktails van Barvista konden we niet weerstaan. We waren duidelijk niet de enigen die daar zo over dachten, want het terras zat goed vol. Vlak voordat wij er aankwamen vertrok er een koppel en konden we dat tafeltje inpikken. Dat het druk was bleek ook uit de wachttijd voor onze cocktails. Gelukkig waren we niet gehaast: de zon scheen op ons gezicht, terwijl we naar de passanten op de Oude Markt keken. En ons wachten werd beloond met een heerlijke strawberry mojito en cosmopolitan. Ik blijf erbij, klassieke cocktails zijn nog altijd het beste.

IMG_8448

Na genoten te hebben van onze cocktails zetten we onze wandeling verder. Een beetje willekeurig meanderend doorheen de Leuvense straten, kwamen we wat later langs Bar Berlin, die, jullie raden het nooit, ook een gezellig terras hadden en ook cocktails aanboden. Dus ja, het vervolg kunnen jullie al wel raden… Al moet ik eerlijk zeggen dat de cocktails bij Barvista beter waren.

IMG_8456

We sloten de dag en onze mini-vakantie af met heerlijke asperges (hoera, het is weer asperge-seizoen!) en een hamburger bij Van de Weyer.

IMG_8460

IMG_8462

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>