Bij den Dokteur

Gisteren breiden we in de Dokteur een vervolg aan de zeer geslaagde wijnproefavond van twee weken geleden. Onze eerste kennismaking met onze lesgever en zijn vriendin was zo goed meegevallen dat we (lichtjes aangeschoten van de lekkere wijntjes) meteen een vervolgafspraak inplanden. Voor mijn vriend en ik meteen ook de eerste kennismaking met de Dokteur, een nieuwe hippe plek in het Leuvense. We waren hier terecht gekomen omdat onze lesgever zo vol lof over de gekoelde rode wijn sprak, maar toen ik zag dat ze een moscow mule op de kaart hadden staan, kon ik de verleiding niet weerstaan om er eentje te bestellen. Totally love moscow mules!

En ja, de klik die we tijdens de crash course ervaren hadden, was er nog steeds. De avond vloog voorbij en we praatten over wijn, reizen, Leuven en de ambitieuze plannen van onze lesgever, die stiekem hoopt op korte termijn een pop-up wijnbar in het Leuvense te openen. Wees maar zeker dat mijn vriend en ik daar trouwe klant zullen worden. Veel te weinig wijnbars in Leuven!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>