Reünie bij Brasserie Van de Weyer

Deze zondag keerde mijn vriend terug uit Genève. Doordat zijn vlucht een beetje vertraging had, had hij nét de trein naar Leuven gemist en kwam hij pas om 20.15u aan in Leuven station. Ik had dus een stevig hongertje toen ik hem welkom heette in het station en ons oorspronkelijke plan om naar de Octobar of de Visbar te gaan, werd ingeruild voor een terrasje bij Van de Weyer. Daar ben je meestal snel bediend en hebben ze ook zeevruchten, zoals jullie kunnen vaststellen! 😉

En óf het smaakte!

IMG_2716

Als uitsmijter de mooie zondagse zonsondergang:

IMG_2713

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>