Resto Wald: geannuleerd

Maandag 17 mei stond al een hele tijd geblokkeerd in mijn agenda. Onze vriendin had die avond een tafeltje voor vier gereserveerd bij Resto Wald. Bedoeling was haar vriend te verrassen voor zijn verjaardag met een heerlijk etentje op het overdekte terras.

Helaas, het mocht niet zijn: Resto Wald annuleerde de reservatie om wille van het slechte weer. Begrijpelijk uiteraard, de combinatie van rukwinden en regen is niet ideaal om in optimale omstandigheden van een diner op een terras te genieten.

Omdat we het sneu vonden om helemaal niets te doen, besloten we alsnog naar onze vrienden te gaan en gewoon gezellig samen te eten. Mijn vriend en ik namen een flesje Zwitserse whisky mee als cadeautje en Taxi Jenny zorgde ervoor dat we op onze bestemming geraakte.

Het werd een leuk weerzien met de kinderen van onze vrienden, die tijdens de periode dat we hen niet gezien hadden opeens allemaal zo groot geworden waren. De tijd lijkt tijdens de lockdown alleen maar sneller gegaan te zijn. Help! Ik wil niet oud worden!

IMG_8892

 

Op culinair vlak werden we alvast in de watten gelegd, bijna zo lekker als bij Resto Wald! Een heerlijk voorgerechtje met broccoli en kaas een als hoofdgerecht een lekker mals stukje biefstuk met een bloemkoolschotel van Ottolenghi. En daar dronken we een uitstekend flesje wijn bij dat onze gastheer speciaal voor de gelegenheid uit de kelder gehaald had. We hadden nog net genoeg plek voor een mini magnum als dessert!

IMG_8893

IMG_8895

IMG_8896

 

Na een klein misverstandje met Taxi Jenny (ze hadden het foute uur genoteerd om ons te komen ophalen), geraakten we toch mooi op tijd thuis.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>