De Ultieme Ultimas

Vorig jaar werd er in het Concertgebouw van Brugge met tomaten gegooid naar onze minister-president, dit jaar at ik tomaat garnaal terwijl ik gezeten achter mijn pc de prijsuitreiking volgde. Met een werkelijk fe-no-me-nale bouillabaisse met rouille en toast als opwarmer. Het contrast met vorig jaar kon amper groter zijn. En al was er dit jaar geen receptie, het lekkere eten maakte er toch een feestelijk moment van. De Klimop is echt wel mijn go-to place voor aan huis geleverde brasserie-klassiekers!

IMG_8911

IMG_8915

Beste editie van de Ultimas ooit, trouwens. Strakke en professionele show, zonder ook maar één saai moment.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>