Dinner by Het Land aan de Overkant

Yep, ik ben mij er absoluut van bewust dat deze blog in herhaling valt. Maar hey, lijkt deze hele lockdown niet op een zich elke nacht herhalende nachtmerrie?

Gelukkig zijn er ook lichtpuntjes in deze duistere tijden: al die restaurants die heel hard hun best doen om te blijven overleven en met de glimlach de heerlijkste lockdown gerechten aanbieden. Echt, chapeau voor de veerkracht die deze ondernemers aan de dag leggen. Ik weet niet of ik met dezelfde ingesteldheid dit vreselijke obstakel zou kunnen overwinnen.

En ook: dankjewel aan Het Land aan de Overkant om ons alweer een fantastisch avondmaal te bezorgen!

Terrine van zalm gravlax, gepekelde groenten:

IMG_6304

IMG_6305

Kalf entrecote in Madeira saus, pomme Duchesse, witloof & kaascrumble, savooikool & pancetta, risotto van wintergroenten:

IMG_6319

Kazen van Elsen: Camembert AOP, St Nectair AOC Fermier, Florence BIO, Bleu Duroux, Le Magoth Fermier:

IMG_6322

Millefeuille van peer en chocolade room met anglaise saus met rum:

IMG_6326

IMG_6328

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. er zijn wel veel restaurants die ermee gestopt zijn eh…in februari voor valentijn maar dan niets de andere weekends, nu iedereen nog eens voor Pasen, maar de weekends ertussen is de keuze toch fel uitgedund. In die mate dat we ons goesting niet gevonden hebben

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>