d’Artagnan en Clipeez

Deze zaterdag hadden mijn vriend en ik een Cambio-wagen gereserveerd om na meer dan een jaar eindelijk de lege bierbakken en plooiboxen terug naar de Colruyt te brengen, zodat onze logeerkamer eindelijk weer volwaardig als logeerkamer dienst kan doen. Gelukkig vielen de gevreesde wachtrijen bij de Colruyt goed mee. We moesten al bij al slechts een tiental minuten wachten en werden in de wachtrij geëntertaind door de vriendelijke Colruyt-medewerker die aanstekelijk enthousiast Clipeez stond uit de delen. Voor wie niet weet wat Clipeez zijn (toegegeven, ik wist het zelf ook niet): Clipeez zijn afneembare en herbruikbare handvaten voor winkelkarren. En zo zijn er toch bedrijven die een slaatje weten te slaan uit deze crisis.

Omdat de medewerker aangaf dat deze Clipeez het personeel van de Colruyt ontlastte van het steeds ontsmetten van de winkelkarren, durfden mijn vriend en ik de Clipeez niet weigeren, want normaal gezien doen we nooit boodschappen met een winkelkar. Onze boodschappen passen meestal in een mandje. Dus lieten we na ons blitzbezoek aan de Colruyt (het enige wat we deden was ons leeggoed en de plooiboxen omzetten in geld, ik ben echt geen fan van winkelen in de Colruyt), de Clipeez achter in de Cambio. Misschien kan iemand anders die dingen wel gebruiken!

IMG_1072

‘s Avonds offerden mijn vriend en ik onszelf op om de lokale horeca te steunen. Het was lastig om nog ergens een tafel te bemachtigen, maar gelukkig vonden we een plek bij d’Artagnan, een zeer groot restaurant met hoge plafonds waar de tafels echt ver uit mekaar stonden. Ideaal voor mensen die zich wat onzeker voelen om weer op restaurant te gaan.

Geniet mee van de heerlijkheden die op ons bord passeerden:

Appetizers:
IMG_1080

IMG_1090

Tabouleh, Mechelse bloemkool, Serrano:
IMG_1094

Primeurmosselen, Ricard, venkel:
IMG_1096

Ierse rundsfilet, coeur de laitue, chimichurrie:
IMG_1098

Kersen, limoen, platte kaas:
IMG_1099

Het kaasbordje van mijn vriend:
IMG_1102

Thee met versnaperingen:
IMG_1103

PS: Onze puzzelvooruitgang:

IMG_1068

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>