Omdat de tapas van Zappaz ons de vorige keer zo goed bevallen waren, waren we er als de kippen bij om hun verrassingsmenu voor Onze Lieve Heer Hemelvaart te bestellen. Ook ditmaal werden we niet teleurgesteld. Heerlijke, tot in de puntjes verzorgde, kleine gerechtjes die stuk voor stuk om duimen en vingers af te likken waren.
Geniet met ons mee!
Oesters met karnemelk en bieslookolie:
Sushi met gerookte paling, mosterdcrème en mosterdzaad en sushi met krab en kaviaar met een vinaigrette van soja en chili:
Merguez met tabouleh en humus:
Yakitori met lente-ui, sesam, crumble van pinda en citroenmayo:
Kabeljauw met aspergestoofpotje:
Appeltaart op basis van citroenverbena en munt:
En de praline met pinda was de spreekwoordelijke kers op de taart. Culinair genieten ten top!
mmmm ziet er heerlijk uit
[…] zorgde deze avond voor de catering. Het leuke aan hun menu is dat deze bestaat uit een opeenvolging van tapas. De kleine gerechtjes kenmerken zich één voor één door verfijnde smaakcombinaties en […]
[…] waren mijn vriend en ik grote fan van de afhaalboxen van Zappaz (lees hier, hier, hier, hier, hier, hier en hier), maar het was van 2016 geleden dat we in het restaurant zelf gegeten hadden. […]