De tapas van Zappaz revisited!

Omdat de tapas van Zappaz ons de vorige keer zo goed bevallen waren, waren we er als de kippen bij om hun verrassingsmenu voor Onze Lieve Heer Hemelvaart te bestellen. Ook ditmaal werden we niet teleurgesteld. Heerlijke, tot in de puntjes verzorgde, kleine gerechtjes die stuk voor stuk om duimen en vingers af te likken waren.

Geniet met ons mee!

IMG_9769

Oesters met karnemelk en bieslookolie:
IMG_9775

Sushi met gerookte paling, mosterdcrème en mosterdzaad en sushi met krab en kaviaar met een vinaigrette van soja en chili:
IMG_9777

Merguez met tabouleh en humus:
IMG_9781

Yakitori met lente-ui, sesam, crumble van pinda en citroenmayo:
IMG_9788

Kabeljauw met aspergestoofpotje:
IMG_9792

Appeltaart op basis van citroenverbena en munt:
IMG_9793

En de praline met pinda was de spreekwoordelijke kers op de taart. Culinair genieten ten top!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>