Baracca op een brugdag

Of wat althans een brugdag had moeten zijn, want last minute besliste ik mijn geplande verlofdag terug in te trekken. Ik had gewoon een té grote achterstand opgelopen en vlak na het weekend waren er een paar belangrijke deadlines die gehaald moesten worden. Voor mijn eigen gemoedsrust was het beter om gewoon een dag door te werken. En eerlijk: dat was een supergoeie beslissing. En dag zonder vergaderingen en mails die slechts druppelsgewijs binnen kwamen, ipv met een zondvloed allemaal tegelijk.

En ik had ook iets om naar uit te kijken, ‘s avonds: de heerlijke cocktails en tapas van Baracca! We startten onze maaltijd met een Pepino (Bacardi Anejo Cuatro rum, komkommer en citroengras) en een Red Lips (Bacardi Anejo Cuatro rum, passievrucht, framboos en vanille). Baracce wint wat mij betreft trouwens de prijs van de meest hippe take-away, met hun geweldige DIY filmpjes. Toch net een beetje beter dan een geprinte handleiding volgen…

Geniet met ons mee:

IMG_9806

Burrata met tomaat en basilicum:
IMG_9811

IMG_9813

IMG_9816

Vitello Tonnato:
IMG_9819

Pasta Broccolini (strozzapreti pasta, broccoli crème, Italiaanse worst, panko):
IMG_9824

En een potje tiramiloos (tiramisu met speculoos) om te delen:
IMG_9825

Puzzelvooruitgang:

IMG_9800

En als uitsmijter een zonsondergang:

IMG_9828

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>