Hello Fresh – the rematch

Jawel, onze eerste Hello Fresh ervaring is zo goed meegevallen, dat mijn vriend en ik ons aan een tweede ronde gewaagd hebben. Ditmaal hebben we zelfs vier gerechten in plaats van drie besteld! Ere wie ere toekomt: het is voornamelijk mijn vriend die zich tot keukenprins ontpopt heeft. Mijn bijdrage beperkt zich tot nu en dan in de potten roeren, de oven op de juiste temperatuur instellen en de ingrediënten identificeren. 😉

Vandaag aten we kipfilet in mosterd-roomsaus met gebakken aardappelen en broccoli. Alweer een heel geslaagde combinatie. Dichter bij de klassieke vlees-groenten-aardappelen combinatie waaraan ik lichte jeugdtrauma’s heb overgehouden, maar het was het mosterdsausje met kastanjechampignons dat dit gerecht naar een hoger niveau tilde. Dé ontdekking van de maand april: het is supergemakkelijk om aardappelen in de oven klaar te maken. In schijfjes snijden, met wat olie op een bakblik gooien, in de oven steken. Klaar!

IMG_9169

Tijdens onze dagelijkse avondwandeling stootten we op een mini-concertje in het Klein Begijnhof. De opvoering was opgedragen aan alle zorgverleners, maar dat neemt niet weg dat mijn vriend en ik er ook erg van genoten hebben. Een streepje muziek is altijd welkom in deze bizarre tijden.

Als uitsmijter: de gigantische put in de Mechelsestraat. Een werf die helaas stil ligt door de coronacrisis. Terwijl dit net een ideaal moment is om een versnelling hoger te schakelen bij openbare werken die veel overlast veroorzaken voor de omwonenden.

IMG_9171

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. aardappelen zijn effectief heel simpel…in de pel in de microgolf vind ik ook zeer lekker.
    en nu we een airfryer hebben gaat daar alles in: kleine patattebollekes, of schijfjes, of frietjes …

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>