Avondlijke ontdekkingen

Onze traditionele avondwandeling bracht ons vandaag helemaal naar het andere uiteinde van de Leuvense ring, op een plek waar ik zelden tot nooit kom. We klommen langs de Wijnpersstraat naar omhoog en genoten van het het prachtig uitzicht op avondlijk Leuven vanuit het Noormannenpark. Van daaruit liepen we verder langs de ring en ontdekten in een verstopt stukje groen de Be(e)friendly tuin. We daalden af langs het Van Waeyenberghpark en keerden via het Sint-Jacobsplein en de Brusselsestraat terug naar ons appartement.

IMG_8405

IMG_8407

IMG_8410

Als die coronacrisis nog lang blijft duren zal ik elke straat van Leuven ontdekt hebben.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. O een wandeltip voor jullie: als je na de Wijnpersstraat nog verder omhoog gaat, voorbij de tennis en de Cera en onder de autostrade door, kom je na een stevige klim op de Mollekensberg. Vandaar ook een mooi zicht op Leuven en richting Mechelen. Is 3km enkele richting vanuit het centrum.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>