De ijzeren rivier van Leuven

Naast onze dagelijkse avondwandeling proberen mijn vriend en ik ook ‘s middags even buiten te komen. Kwestie van een half uurtje los te komen van ons computerscherm. Eén van onze favoriete plekken voor een korte wandeling is Park Belle-Vue, het jongste park van Leuven. Ik kan erg genieten van de prachtige uitzichten op de spoorweg en de nieuwe gebouwen die de laatste jaren langs de oever van deze ijzeren rivier verrezen zijn. Bijkomend pluspunt is dat dit park zich slechts op een boogscheut van ons appartementje bevindt. Al is het wel jammer dat de mooie nieuwe speeltuigen er momenteel ongebruikt bij liggen.

IMG_8388

IMG_8393

IMG_8395

IMG_8397

IMG_8400

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>