Fidalgo revisited

De afspraak van voorbije zaterdag lag al meer dan een half jaar vast: een gezamenlijk diner in een restaurant dat onze vrienden mochten kiezen. Altijd leuk om verrast te worden!

Onze vrienden kwamen ons ophalen, dus de bestemming was een volledige verrassing. Toen duidelijk werd dat we richting Tienen reden, ging er bij mijn vriend en mezelf een belletje rinkelen. En jawel, onze ingeving bleek correct te zijn, toen we de parking van Fidalgo opreden.

Helaas bevestigde dit tweede bezoek onze eerste ervaring: eerder middelmatig eten, met als dieptepunt de kalfszwezerik. Van de éxtra gang zou je nochtans verwachten dat de chefkok zijn allerbeste kookkunsten boven haalt, maar niets leek minder waar. Echt een tegenvaller, mijn tafelgenoten bevestigden deze analyse.

Ik moet eerlijk gezegd toegeven dat ik niet goed begrijp waarom dit restaurant zo goed scoort bij Gault Millau. Enfin, mij zullen ze er alleszins niet meer terug zien.

Dit passeerde er op ons bord:

Appetizer met zwarte pens:
Appetizer

Appetizer Met Rivierkreeftjes
Appetizer Met Rivierkreeftjes

Poon, Waterkers, Avocado, Paprika:
Poon, Waterkers, Avocado, Paprika

Skrei, Linzen, Witlof, Kippenbouillon:
Skrei, Linzen, Witlof, Kippenbouillon

Snoekbaars, Zwarte Look, Spek, Groentjes:
Snoekbaars, Zwarte Look, Spek, Groentjes

Kalfszwezerik, Schorseneer, Ansjovis
Kalfszwezerik, Schorseneer, Ansjovis

Runds, Knolselder, Rode Ui, Salie:
Runds, Knolselder, Rode Ui, Salie

Chocolade, Poeder, Crunch, Vanille, Koko
Chocolade, Poeder, Crunch, Vanille, Kokos

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>