Een beetje vakantie in eigen stad

We zijn de laatste tijd erg veel op stap geweest (de verslagen van ons bezoek aan de Expo in Milaan hebben jullie nog te goed). Dus toen bleek dat het geplande zeilweekend niet kon doorgaan wegens nergens een boot te vinden, vond ik het stiekem niet zo erg dat we dit weekend gewoon thuis zouden blijven. Per slot van rekening waren we woensdagavond pas rond middernacht weer thuis.

En zo profiteerden we vandaag van het prachtige weer in ons eigenste Leuven. We trokken de stad in om de Biomarkt te verkennen, alwaar we konden proeven van een heerlijke bietensoepje en lekkere kazen. Lunchen deden we in het zonnetje met een hamburger en een panang curry van de Loving Hut food truck en ik gunde mezelf nog een sojaijsje van Decadenza. We kochten op de bots een nieuw kleedje voor mij en iets minder op de bots nieuwe donsdekenovertrekken (de vorige waren zo vaak gewassen dat ze gewoon spontaan scheurden). Ik had stiekem gehoopt nog nieuwe open schoenen te vinden, maar in mijn vaste winkels vond ik niets dat mij aanstond en mijn geduld om te winkelen is snel op. Ik zal tijdens mijn middagpauze eens in Brussel op zoek moeten gaan.

IMG_7167[1]

Het deed me alleszins deugd, de zon, de vele mensen en de volle terrasjes. Soms moet je niet ver gaan om het gevoel te hebben op vakantie te zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>