Een werk van barmhartigheid

Een tijd geleden raakte één van mijn collega’s betrokken bij een ongeval onderweg naar het werk. Door den spijtige samenloop van omstandigheden kwam hij zwaar ten val met zijn scooter. Resultaat: vier gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen. Een pijnlijke zaak.

Door het ongeval is hij al een hele tijd thuis met ziekteverlof. Hoog tijd om onze christelijke plicht te doen en hem een bezoekje te brengen. Al moet ik zeggen dat deze plicht helemaal niet zwaar woog als je ziet wat voor lekkers zijn vriendin voor ons in huis gehaald had:

IMG_7161[1]

IMG_7162[1]

Het werd alleszins een heel gezellige avond onder collega’s, met ontboezemingen over eerste seksuele ervaringen en andere diepgravende topics. Dankzij het mooie weer konden we de hele avond buiten doorbrengen. En als afsluiter kregen we allemaal nog een mini-magnum.

Door al die lekkere cava en heerlijke wijnen bij de kazen werd het verbazingwekkend snel laat en waren er niet meer veel treinen over om mijn collega’s terug naar Gent en Antwerpen te brengen. We zagen het collectief niet meer zitten om de bus terug naar Leuven station te nemen, dus schakelde ik mijn hulplijn in: mijn bloednuchter vriendje die drie lichtjes aangeschoten vrouwen kwam ophalen in Bierbeek om hen veilig naar het station te brengen. ‘t Is toch een schatje!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>