Breek de stilte

Het is hier de voorbije dagen weer bijzonder stlletjes geweest. Voor een groot deel is dit te wijten aan mijn extreem drukke agenda, maar als ik eerlijk moet zijn, vroeger vond ik altijd wel een gaatje om een stukje te schrijven voor yab.be. Het lijkt erop dat de blogcrisis dus nog niet bezworen is.

Dus misschien moet ik te rade gaan bij jullie, trouwe lezers. Wat hadden jullie altijd al willen weten over yab? Vragen staat vrij. The floor is all yours.

Met een beetje geluk reageert er een man of twee.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

7 Responses

  1. katia

    howla, niet waar! ik kom geregeld eens lezen hoe het met jullie gaat,maar als ik iets extra wil weten, dan vraag ik het wel eens irl 😉

  2. K.

    Ik ben niet echt een vraag er maar op los type. Maar omdat je het vraagt 😉 Ik vermoed dat je in de wetenschappelijke sector werkt of alleszins iets wetenschappelijk gestudeerd heb? Mogen wij iets meer weten over je beroep of studies? Ik begrijp als dat niet mogelijk is in verband met anonimiteit. Maar ik geef het toe, ik ben nieuwsgierig 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>