Wat mij inspireert

Was Goofball zo vriendelijk om mij te vragen. Moeilijke vraag, mijn eerste spontane reactie was ‘niets’, maar dat bleek bij nader inzien toch niet helemaal te kloppen.

Wat of liever gezegd, wie, mij vooral inspireert zijn mensen die ergens voor de volle honderd procent voor gaan. Die in hun hoofd een idee hebben dat ze willen verwezenlijken en alles op alles zetten om dit te realiseren. Ik vind zulke mensen vooral inspirerend, omdat ik het gevoel heb dat zij iets bezitten wat ik niet heb. Een soort doorzettingsvermogen dat ik niet ken, omdat ik mij niet lang genoeg kan focussen op één ding. Daardoor heb ik al gans mijn leven het gevoel dat ik aan halve kracht vaar en dat ik mijn volle potentieel nooit zal bereiken.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Ben jij niet heel streng voor jezelf? Als ik je project bekijk dat je nu al die jaren zo goed en volhardend bijna alleen draaiend houdt? Lijkt me wel dat je daar 100% voor gaat.

    En al je cursussen en hobbies: ‘k heb niet de indruk dat je continu iets probeert en weer opgeeft en laat vallen?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>