Het grauwe en grijze weer maakte dat we onszelf deze zaterdag een schop onder ons gat moesten geven om buiten te komen. Gelukkig krikten de mooie herfstkleuren in het Stadspark ons humeur een beetje op.
En deze vondst bij Exotic World maakte mijn dag helemaal goed. Heerlijk mochi (made in Taiwan, maar allez toch Japanese style).
In de plaats van mijn geplande verjaardagsdiner in Het Land aan de Overkant, genoten we van een heerlijk take-away diner van HOP Gastrobar. Tijdens de eerste lockdown was ik altijd te laat om bij hen te bestellen. Dus blij dat het deze keer wel gelukt is. We dronken bij dit alles een flesje natuurwijn door HOP Gastrobar zelf aangeraden.
Dip van old Groendalkaas & geuze, huisgemaakt bladerdeeg, radijs:
Bietjes, gerookte schelvis, mierikswortel:
Platbrood, pompoen, venkel, ansjovis:
Pastrami van zalm, gratin van herfstgroenten, walnoot, sausje van mosterd De Ster:
Chocoladetaart, gebrande mout:
Een culinaire opsteker tijdens deze donkere dagen.