Deze avond had ik afgesproken met mijn kameraad uit Hasselt. Voor de gelegenheid had ik een tafel voor twee personen gereserveerd bij gnoccheria Fellini, alweer een nieuwe culinaire ster aan het Leuvense firmament. Mij hoor je alvast niet klagen.
De zaak wordt uitgebaat door twee mannen die duidelijk een hart hebben voor de Italiaanse keuken. Ik denk zelfs dat dit één van de weinige plekken in Leuven is waar je gnocchi kan eten. Onze eerste kennismaking met dit restaurant was alvast een schot in de roos. Voldoende non-alcoholische alternatieven op de drankkaart voor mijn kameraad, lekkere wijntjes voor mezelf en de gnocchi waren effectief om duimen en vingers af te likken. En, het allerbeste: ze hebben inktvis als voorgerecht!
What’s not to love?
Preso alla ficoncella (geroosterde octopus, aardappelcrème, gember, basilicum:
Gnocco Nonna Luisa (vongolge, kerstomaten, gamba’s):
een gnoccheria begod, nog nooit van gehoord.
gnocchi is nu niet iets dat me super aantrekt, maar ‘k heb er misschien nog geen keigoeie gegeten?
(btw , ik zet vinkje onder comment aan)
Moet je toch echt eens proberen. Zeer lekker als het goed is klaargemaakt.
oh by the way, nu ik terugkom staat er onderaan “u bent geabonneerd op dit bericht. Meldingen beheren”
Toch heb ik geen melding gekregen dat je geantwoord had.