Back at Barba!

Deze avond had ik afgesproken met mijn goede vriendin uit Zichem. Voor de gelegenheid had ik een tafeltje voor twee gereserveerd op het terras van Barba, in de overtuiging dat het half mei wel warm genoeg zou zijn om op het terras te zitten. Viel dat even tegen, zeg. Gelukkig werkten de warmtestralers prima, zodat we geen kou moesten lijden.

Uiteraard startten we de maaltijd met een cocktail. Voor mij graag een Carribean sour met whisky, ananas en kaneel. Verder lieten we ons in de watten leggen door chefkok Daniele Soru, die naar goede gewoonte weer allerlei heerlijkheden op ons bord wist te toveren. Zalig!

Disclaimer: het nadeel van die warmtestralers is dat de foto’s allemaal een rode tint hebben. En ik ben vergeten een foto van het menu te maken, dus jullie zullen een beetje moeten raden welke gerechten we gegeten hebben.

IMG_9525

IMG_9526

IMG_9533

IMG_9536

IMG_9540

IMG_9545

IMG_9548

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>