Verjaardagsfeestje van mijn petekindje

Gisteren waren mijn vriend en ik uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van mijn petekindje. Voor de gelegenheid had de papa van mijn petekindje huisgemaakte kipkebap gemaakt in zijn Kamadobarbecue. Een behoorlijk indrukwekkend proces dat ik graag van dichtbij volgde. Alleen bleef er nadat al de hongerige kinderen en andere gasten gegeten hadden niet meer zo heel veel over voor mijn vriend en mezelf. Waardoor ik onvoldoende eten in mijn maag had om een tegengewicht te bieden aan de lekkere witte wijn en ik een bijzonder jolige avond tegemoet ging. 😉

IMG_5694

IMG_5699

IMG_5702

Gelukkig was er een uitgebreid dessertbuffet en konden we nadat een aantal gasten vertrokken waren nog even gezellig buiten rond de vuurschaal zitten, waarbij mijn petekindje en zijn broertje zich te goed deden aan marshmallows.

IMG_5719

IMG_5721

IMG_5726

We eindigden de avond onder ons zessen (mijn petekindje, zijn broertje, zijn ouders, mijn vriend en ik) met een spelletje Exploding Kittens. Ik had mijn petekindje naast een financiële bijdrage voor zijn metaaldetector de uitbreiding Barking Kittens cadeau gedaan. Ben er zeker van dat er in de toekomst nog veel partijtjes zullen volgen!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>