Sneak peak van ons nieuwe gebouw

Deze ochtend werd ik om 9 uur (argl) verwacht in ons gloednieuwe gebouw voor de opnames van ons interne nieuwsbulletin. De eerste keer dat ik een voet binnen zette in het gebouw.

Momenteel wordt er nog keihard gewerkt om alle verdiepingen zo snel mogelijk af te werken en zoals het er nu naar uit ziet, zullen er nog wel een tijdje werklieden in ons gebouw vertoeven. Op dit moment hebben mijn collega’s en ik al toegang tot de verdiepingen met de vergaderzalen, maar nog niet tot het kantoorgedeelte. Volgende week nemen we dan officieel de kantoorruimte op de eenentwintigste verdieping in gebruik. Ik kijk er naar uit!

Omdat ik de ganse dag vergadering had in het nieuwe gebouw kon ik alvast de broodjes van de koffiebar uitproberen (lekker! met gerookte makreel, olijven en paprika) en de vele planten in de lobby gaven mij een beetje een junglegevoel. De eerste indruk is alvast positief! Benieuwd om het gebouw beter te leren kennen in de komende weken.

IMG_5347

IMG_5348

IMG_5349

IMG_5351

IMG_5353

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>