Op de koffie in ‘t Kasteel van Gaasbeek

Deze namiddag mochten ik en nog twee andere collega’s ons neervlijen in de splinternieuwe Tesla van onze baas voor een ritje naar het Kasteel van Gaasbeek. Alhoewel ik Elon Musk een gigantische lul vind, moet ik zeggen dat die Tesla’s mooie en comfortabele wagens zijn. Nu ja, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Elon niet echt de oprichter van Tesla. Hij heeft zich gewoon op het juiste moment ingekocht in het bedrijf. Dat verklaart wellicht veel.

In de namiddag hadden we een vergadering in het kasteel met een belangrijke partner. Ondanks de heerlijke zoetigheden die onze kasteelvrouwe voorzien had, bleef de vergadering steken in algemeenheden, zonder tot duidelijke afspraken te komen. Het was duidelijk dat de andere partij niet veel zin had om de samenwerking te verdiepen. Jammer, maar niets aan te doen. Nu even temporiseren en dan onze strategie herbekijken. Want zo gemakkelijk geven wij het niet op!

IMG_5360

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>