Business lunch op het dakterras van albert

Aangezien ik nu verantwoordelijk ben voor het stroomlijnen van de werking van onze administratieve cel, leek het een goed idee om de banden aan te halen via een gezamenlijke lunch. We prikten een datum en reserveerden een tafel voor een zomerse lunch op het dakterras van albert.

Eerlijk, het is een zeer heterogene groep, waardoor het moeilijk was om gezamenlijke gespreksonderwerpen te vinden, maar de zon scheen en het was fijn vertoeven op het dakterras. Al is het wel duidelijk dat er nog heel wat werk aan de winkel is om van onze cel een goed op elkaar ingespeeld team te maken.

Wat het eten betreft, kom ik terug met eerder gemengde gevoelens. De inktivssalade was heel lekker, maar de falafel was echt gortdroog en er was gewoon te weinig saus om dat te compenseren. Zelfs de extra saus die we bijvroegen, bracht geen beterschap. Jammer, falafel maken is duidelijk niet het sterke punt van deze chef.

inktvis salade, tomaat en groene kruiden:

IMG_6225

falafels met dragon, groentenboeket, tahini:

IMG_6228

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>